Helping The others Realize The Advantages Of αξεσουαρ 4χ4

Wiki Article

Ο βαθμός μπλοκαρίσματος καθορίζει την αποτελεσματικότητα του διαφορικού.

Εφοδιασμένο με τα κατάλληλα ελαστικά και με κανονικού μεγέθους ρεζέρβα (από την ίδια την εταιρία), με δυνατότητα κλειδώματος του κεντρικού διαφορικού και με άφθονη ροπή από χαμηλά, προσφέρει ένα πλήρες πακέτο για να ξεκινήσει κανείς την περιπέτειά του στη φύση.

Ανακάλυψε κάθε μέρα μεγάλες ευκαιρίες καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων, μοτοσυκλετών, σκαφών και ανταλλακτικών.

Κλειδαριά κυλίνδρου με καπάκι προστασίας κατά των υδάτων.

Τι γίνεται όμως για αυτούς τους λίγους που, είτε από καπρίτσιο, είτε από ανάγκη, θα χρειαστούν ένα τετρακίνητο όχημα, χωρίς όμως να μπορούν να καταβάλλουν μία μικρή περιουσία; Στην Ελληνική αγορά υπάρχει μία μικρή μερίδα τέτοιων αυτοκινήτων.

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

ανοξείδωτο ταμπελάκι όπου αναγράφεται η μάρκα του αυτοκινήτου..

Τρίγωνα Ασφαλείας / Φαρμακείο / Πυρασφάλεια / Είδη Προστασίας

Μοναδικό χαρακτηριστικό που δε θα το βρείτε αλλού: Ενσωματωμένο λάστιχο, ειδικά σχεδιασμένο, για να μην υπάρχει κενό ανάμεσα στο αυτοκίνητο και το σκαλοπάτι, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή εμφάνιση του αυτοκινήτου

προφίλ όπου απορροφά μέρος της δύναμης σε περίπτωση σύγκρουσης, έχει

Σκαλοπάτια σωληνωτά inox με πάτημα Εύκολη τοποθέτηση Καινούρια Προστατεύει και ομορφαίνει το αυτοκίνητο Τελική τιμή με φπα

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη check here για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.

προφίλ όπου απορροφά μέρος της δύναμης σε περίπτωση σύγκρουσης, έχει

ανοξείδωτο ταμπελάκι όπου αναγράφεται η μάρκα του αυτοκινήτου..

Report this wiki page